Probeer het zelf!

Wil jij ook deltavliegen? Dat kan! Probeer het nu met onze introductiecursus in Nederland. Dat wordt een weekend avontuur, natuur, grenzen verleggen en jezelf leren kennen. Tijdens het weekend leer je de basis van het deltavliegen.Vul alsjeblieft je gegevens in en de door jouw gekozen datum of vraag. Na je aanvraag neemt je deltavlieg leraar zo snel mogelijk contact met je op!

Leer nu deltavliegen bij Randonaero Adventures

Leer nu Deltavliegen

Deltavliegen, is dat wel wat voor mij?

Als je de ervaren lui ziet vliegen, dan denk je misschien dat het niet te leren is. Ze hebben high-tech materiaal, zijn helemaal één met hun vleugel en blijven uren in de lucht. Ze vliegen hoog boven bergen en gletschjers uit, met een roofvogel aan hun vleugeltip of doen coole stunts. Met snelheden tot wel 100 km/u lijken ze ware daredevils... Maar ondertussen genieten ze vooral van de rust, het uitzicht en het goel van complete vrijheid dat je hebt als je deltavliegt. En ook zij zijn begonnen bij het begin: met loopoefeningen en korte hopjes om te leren starten, sturen en landen.

Ik ben Heleen en ik leer je vliegen

Start jouw avontuur met het introductieweekend

Deltavliegschool Randonaero Adventures leert al zo'n 30 jaar mensen vliegen. En ik kan eerlijk zegen: deltavliegen doet iets met je. Ook de eerste hopjes van de introcursus. Heeft dat gevoel je eenmaal te pakken, dan wil je méér: langer in de lucht, hoger op de helling en mee de Alpen in op avontuur. Die passie delen, daarom geef ik les. Ik zorg voor goed materiaal, goede instructie en mooie leslocaties zodat jij toffe weekends en vakanties beleeft. Veiligheid staat voorop, maar leren vliegen blijft natuurlijk een geweldig avontuur.

Leer nu deltavliegen bij Randonaero Adventures

Op avontuur in Nederland en de Alpen

Weet je dat er in Nederland ook veel gevlogen wordt? Aan de kust, met een liermachine en achter een sleepvliegtuigje. Het lieren is het populairst en heel geschikt om het mee te leren. Daarom start je bij ons aan de lier. Bergvliegen is ook supergaaf, dus kun je ook met ons mee de Alpen in. Daar leer je hoe je uren in de lucht kunt blijven, 'gewoon' op de draagkracht van warme lucht.

Al onze stages zijn op mooie plekken. Nabij het Bargerveen in Drenthe bijvoorbeeld, in de heuvels van de Eifel en in de Franse Alpen. Het begint met een introductieweekend, en voor je het weet heb jij ook je vliegbrevet op zak.

  • Introductieweekend in Drenthe
  • Vervolg tot aan echte hoogtevluchten in Nederland
  • Hellingstart oefenen in de Eifel (Duitsland) of de Chartreuse (Franse Alpen)
  • Bergvliegen en op Safari in de Savoie en Haute Savoie (Franse Alpen)

Cursisten aan het woordHoe ervaren zij het deltavliegen? Wat vonden ze van de lessen? Waar vliegen ze nu rond?


Maak kennis met deltavliegen tijdens het introductieweekend

Leer nu deltavliegen bij Randonaero Adventures

Dit ga je doen


  • Dag 1: de basis – loopoefeningen voor techniek en vertrouwen
  • Dag 2: los van de grond – mini-vluchtjes aan de lier
  • Alle materialen, verzekering en theorie inbegrepen
  • Met een leuke groep medepiloten
  • Samen overnachten op het terrein

Let op: deltavliegen is verslavend! Na het introductieweekend ben je nog geen piloot, maar je weet wel of het je gegerepen heeft. Zo ja, dan wil je niets liever dan nog eens de lucht in. Je kunt dan direct door voor je beginnersbrevet.

Deltavliegen en het coronavirus
Natuurlijk houden we rekening met het coronavirus. De stages in het buitenland zijn nog onzeker; stages in Nederland gaan door. We beperken de groepsgrootte, vormen vaste tweetallen per deltavlieger en zorgen dat je het andere materiaal niet hoeft te delen. Zo staat niets een avontuurlijk, actief weekendje in de weg.

Praktische informatie, data en kosten

We lessen op het Wolkenveld in Drenthe, vlakbij natuurgebied het Bargerveen. Overnachten doen we samen op het veld: er is een kleine camping en een comfortabel B&B. Tijdens het introdcutieweekend maak je gratis gebruik van het materiaal van onze deltavliegschool.

Cursusweekenden
12 en 13 augustus (do + vr) = VOL GEBOEKT
21 en 22 augustus (weekend) = VOL GEBOEKT
6 en 7 september (ma + di) = EXTRA INTRODUCTIEWEEKEND
9 en 10 oktober (weekend)

Kosten: € 250,-

Leer nu deltavliegen bij Randonaero Adventures


Maak kennis met deltavliegen tijdens het introductieweekend